ALARMANTNO…HITNO!!! Mustafa treba našu pomoć više nego ikad

ALARMANTNO …HITNO!!!!!!!
Cijenjena braco i drage sestre …. 
U ime Allaha Svevisnjeg , Milostivog, Samilosnog ….. MOLIM VAS DA DO KRAJA PROCITATE OVAJ APEL ZA POMOC NASEM BRATU Mustafi Alajmoviću molim svakog onog ko procita da i podjeli apel ,da se sto vise pomogne jer je POMOĆ PRIJEKO POTREBNA .
Evo vec nekoliko dana ,se brat Mustafa nalazi u JAKO ,JAKO teskom zdravstvenom stanju .
VECINI JE POZNAT NAS BRAT MUSTAFA I NJEGOVA PLEMENITOST I DOBROTA POMAGANJEM SVOJOJ SUPRUZI U LIJEČENJU ,A I POMAGANJEM MNOGIM DRUGIMA I STO JE NAJVAZNIJE I JETIMA .
Brat Mustafa je pomogao mnoge porodice ,a SADA JE POMOC SVIJU NAS POTREBNA NJEMU .
Naime ,nas brat je prije nekoliko dana imao 3. po redu mozdani udar ,od cega mu se oduzeo govor nekoliko dana ,i odlaskom u bolnicu utvrdjene su jos mnoge zdravstvene poteskoće .Pregledom u bolnici su otkrivene nateknute zlijezde na vratu koje mu trenutno zatvaraju jednjak ,zatim je otkrivena i HELICOBAKTERIJA  od koje bratu Mustafi otiče jetra  .
Trenutno se brat Mustafa nalazi kući ,a u svakodnevnu posjetu mu dolaze patronazna sluzba i kontrolise njegovo stanje koje je JAKO JAKO LOŠE ,do ponovnog odlaska na jos neke preglede u Sarajevo u bolnicu in sha Allah u Ponedjeljak i narucen je in sha Allah u Četvrtak u Kliniku ATLAS u Beograd na daljnje liječenje jer ima jos nekih nalaza za koje treba detaljnija obrada i analiza .
BRATU SE POSLJEDNJIH DANA I POJAVLJUJU RANE NA TIJELU ,NA NOGAMA . ZA SADA NE ZNAJU UZROK TIH RANA I OTICANJA ZGLOBOVA ,DO SLEDECEG PREGLEDA U PONEDJLEJKA IN SHA ALLAH U SARAJEVU .
ONO STO JE NAJBITNIJE ,I ZBOG CEGA POKRECEM OVAJ APEL JE TO DA OBAVJESTIM SVE ,A TO JE DA SE BRAT Mustafa Alajmovic NALAZI NA “neplećenom” ODSUSTVU I RADI TOGA NEMA ZDRAVSTVENO OSIGURANJE .
Neplaćeno odsustvo sa posla u trajanju od nekoliko godina je uzeo da bih svojoj proizvodnjom i prodajom domacih proizvoda pomogao supruzi Zehri ,koja je svima znato vec duze vremena bolesna i do sada je imala 7 operacija ,i radi toga mu je uskraceno i zdravstveno osiguranje ,TAKO DA SADA SVAKI SVOJ PREGLED KOD LJEKARA MORA DA PLATI.
Mustafina supruga Zehra je zbog svoje bolesti trebala da primi 7 tepaija u Zagrebu ,i Mustafa je i to krenuo prodajom svojih proizvoda da obezbjedi novac da moze njegova supruga da nastavi sa liječenjem ,ALI , desilo se da je nas brat Mustafa dozivio 3. po redu mozdani udar i time sprecen u daljnjoj borbi za liječenje svoje supruge i sav novac koji je prikupio za njeno liječenje je utrosio TRENUTNO ZA SVOJE LIJEČENJE .
STOGA VAS MOLIM U IME ALLAHA ,POMOZIMO NASEM BRATU MATERIJALNO DA MOZE DALJE DA SE LIJEČI ,KAKO BI ON IN SHA ALLAH NASTAVIO BORBU ZA LIJEČENJE SVOJE SUPRUGE I SJETIMO GA SE SVI SVAKI PUT NA SVOJIM NAMAZIMA U SVOJIM DOVAMA ,KAKO NJEGA TAKO SVE BOLESNE I ONE KOJE TREBAJU POMOC SVOJE BRAĆE I SESTARA .
U NASTAVKU CU VAM POSTAVITI SLIKE RACUNA NA KOJI MOZETE DA UPLATITE SVOJU POMOC , I NEKE SLIKE NALAZA (ostali nalazi ce se naknadno objaviti ) I OVDJE ĆU VAM NAPISATI BROJ MOBITELA MUSTAFINE SUPRUGE ZEHRE ,PA AKO NEKO ZELI LIČNO DA SE CUJE I DA ZIJARETI BRATA NEKA NAZOVE NA OVAJ BROJ ,KOJI GLASI 061/556-347
—–BROJEVI RACUNA NA KOJE MOZETE UPLATITI SVOJU POMOĆ SU NA IME MUSTAFINE SUPRUGE ZEHRE A NALAZE SE I U SLIKAMA ISPOD ,ALI I OVDJE CU BROJEVIMA I TEKSTOM NAPISATI BROJEVE :
Za uplate iz Bosne
3385802547097077
Zehra Alajmovic
Uni kredit banka
Za uplate iz inostranstva
PAY DIRECT TO:
UNI CREDIT BANKA DD MOSTAR, BOSNA I HERCEGOVINA S.W.I.F.T UNCRBA22
CORRESPODENT BANK: UNI CREDIT BANK D.D
ACC 40550405101
ALAJMOVIĆ ZEHRA
SALKE BEŠLAGIĆA 16
71370 BREZA
BA39 3385 8028 4709 8386
PAY-PAL RAČUN :
alajmovic@gmail.com (na ime Medina Alajmović )

PODIJELI NA DRUSTVENIM MREZAMA:
20

FACEBOOK KOMENTARI