U KUĆI PRONAĐENA BOMBA Majka troje dece koje je na svirep način UBIO OTAC primljena na odeljenje psihijatrije

Leila Sović, majka troje dece koju je u četvrtak u mestu Mali Lug ubio njen suprug Admir, posle čega je izvršio samoubistvo, nakon stravične tragedije hospitalizovana je u Kantonalnoj bolnici dr Irfan Ljubijankić u Bihaću.
Prema saznanjima bosanskohercegovačkih medija, ona je dovezena uveče u bolnicu u stanju velikog šoka, duboke boli, neverice. Lekari su jedva uspeli da ostvare kontakt s njom.- Prenoćila je na Odeljenju psihijatrije, gde je zbog stanja u kojem se nalazi dobila terapiju. Danas je po nju došla rodbina i odvela je kući. Zbog svega što se desilo, njenog stanja, mora stalno da bude pod nadzorom rodbine ili lekara kako se njena zdravstvena situacija ne bi zakomplikovala – rekli su iz Kantonalne bolnice.Tela svirepo ubijene dece, kao i njihovog oca Admira, prevezena su u KB dr Irfan Ljubijankić radi obdukcije.Mesto zločina još osigurava bihaćka policija. Neslužbeno, čekaju da dođe neko od članova porodice da preuzme određene lične stvari, pišu “Nezavisne”.

Prema saznanjima bosanskohercegovačkih medija, ona je dovezena uveče u bolnicu u stanju velikog šoka, duboke boli, neverice. Lekari su jedva uspeli da ostvare kontakt s njom.

– Prenoćila je na Odeljenju psihijatrije, gde je zbog stanja u kojem se nalazi dobila terapiju. Danas je po nju došla rodbina i odvela je kući. Zbog svega što se desilo, njenog stanja, mora stalno da bude pod nadzorom rodbine ili lekara kako se njena zdravstvena situacija ne bi zakomplikovala – rekli su iz Kantonalne bolnice.

Tela svirepo ubijene dece, kao i njihovog oca Admira, prevezena su u KB dr Irfan Ljubijankić radi obdukcije.

Mesto zločina još osigurava bihaćka policija. Neslužbeno, čekaju da dođe neko od članova porodice da preuzme određene lične stvari, pišu “Nezavisne”.

Vlada Unsko-sanskog kantona proglasila je dan žalosti na području Kantona na dan sahrane troje maloletne dece.

U kući tokom uviđaja pronađena bomba

Prilikom vršenja uviđajnih radnji u kući u kojoj je počinjeno ubistvo troje dece u bihaćkom naselju Mali Lug, pronađena je i eksplozivna naprava – bomba, potvrđeno je iz Tužilaštva USK.

Iz Tužilaštva su naveli da su sinoć oko 17 časova primili dojavu o pronađenim telima troje dece i muškarca u mestu Mali Lug, nakon čega je na lice mesta izašla dežurni tužilac, kao i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova USK.

Uviđaj je započeo oko 20 časova, međutim zbog nepredviđenih okolnosti, u jednom trenutku je bio prekinut

.

“Dežurni tužilac je na licu mesta, prilikom vršenja uviđaja, uočila eksplozivnu napravu – bombu, zbig čega je odmah pozvan veštak balističke struke koji je bombu deaktivirao”, istakli su iz Tužilaštva USK.

Uviđaj je okončan oko 23 sata.

Izvor:blic.rs

PODIJELI NA DRUSTVENIM MREZAMA:
20

FACEBOOK KOMENTARI