NOVA ODLUKA LEKARA IZ ZEMUNA: Govorilo se da će pevača premestiti na VMA, a sada je OTKRIVENA ISTINA o daljem lečenju Darka Lazića

Darku je bolje, značajnije bolje iz dana u dan. Nema nikakve priče o njegovom premeštanju u druge bolnice. To su gluposti. Mi se uvek nadamo, pa i sada u Darkov oporavak- rekao je jedan od lekara i time stavio tačku na priče o tome da će pevač možda biti premešten na VMA, kako je navodno porodica tražila.

 

Zdravstveno stanje Darka Lazića trenutno je stabilno, ali lekari još uvek čekaju da se organizam koji je veoma oslabljen koliko toliko oporavi, pa još uvek ne žele da ga bude iz veštačke kome.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ, DRAGAN KADIĆ

Teške telesne povrede koje je zadobio u nezgodi dovele su do stanja u kojem se trenutno nalazi. Pevaču je izvađena slezina, zbog unutrašnjeg krvarenja do kojeg je došlo, a odmah po prijemu u bolnicu konstatovani su mu hematom na glavi, povreda jagodice, kao i prelom na butnoj kosti i karlici, zbog čega lekari razmišljaju o veštačkom kuku.

Takođe, Darku su polomljena rebra, koja su oštetila i plućno krilo, a osim toga, podvrgnut je i dijalizi, zbog oslabljenog rada bubrega.

Darka svakog dana obilaze još uvek zakonita supruga Ana Sević, roditelji, kao i devojka Marina.

Kurir.rs/ Foto: Damir Dervišagić, Kurir

PODIJELI NA DRUSTVENIM MREZAMA:
20

FACEBOOK KOMENTARI