SUTRA U 7 SATI UJUTRU: Poziv koji Darku Laziću može da spase život

Pevač Darko Lazić se nalazi u KBC Zemun i u teškom je stanju, nakon što je u noći između ponedeljka i utorka doživeo tešku saobraćajnu nesreću na putu Subotište – Brestač. Automobil kojim je upravljao, sleteo je oko 8.40 sa lokalnog puta i prevrnuo se na krov.

Alkotest je navodno pokazao da je Lazić u trenutku udesa imao 1,39 promila alkohola u krvi.

Prema najnovijim informacijama, Darko je trenutno na dijalizi zbog problema koji su nastali sa bubrezima. Posle jutrošnje vizite lekari su odlučili da pevač još ne može da bude operisan zbog komplikovanog zdravstvenog stanja u kom se nalazi.

Pevačev prijatelj, menadžer i vozač Miljan Vračević rekao je da je Laziću hitno potrebna krv, i da nije važno koja je krvna grupa.

Shodno tome, Darkovi obožavatelji iz okoline Šapca se upravo organizuju sa namerom da krenu put Zemuna, kako bi pevaču i njegovoj porodici dali neophodnu podršku i što je još važnije da bi donirali krv.

Naime, organizatori su zamolili da svako ko je u mogućnosti sutra u prepodnevnim satima dođe u Zemunsku bolnicu, kako bi doprineli u spašavanju omiljenog pevača i dali neophodnu podršku.

Ovaj prelepi gest može zaista da spase život popularnom pevaču ukoliko to bude bilo potrebno, te se pridružujemo apelu da se što veći broj ljudi pridruži ovoj humanoj akciji.

Izvor:srbijadanas.com

PODIJELI NA DRUSTVENIM MREZAMA:
20

FACEBOOK KOMENTARI